Zieleboodschappen
Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Vanuit haar intuïtieve verbinding met jouw ziel en in samenwerking met de meesters van licht en wijsheid ontvangt Loesja de boodschap die jouw Ziel je wil geven. 
Deze boodschap wordt digitaal opgenomen, zodat je ze keer op keer opnieuw kan beluisteren.
Samen met jouw boodschap komt een mooie roos naar je toe. Ze is een geschenk ter zegening van jouw levenspad. 

Jouw ziel kent de weg ... luister naar haar wijze stem. 

Die stem van je ziel… zo kostbaar maar niet zo makkelijk te horen of te onderscheiden in de overvloedige stroom aan informatie die ononderbroken op ons af komt. 
En als het wel lukt dan waait de wind van dagelijkse beslommeringen de kostbare boodschappen van je ziel vaak weer snel uit je geheugen.

Je ziel kent nochtans de meest waardevolle adviezen en de grootste wijsheid. Te midden van de razendsnelle veranderingen en de zorgwekkende gebeurtenissen in onze persoonlijke levens en in de samenleving, is het horen van de boodschap van je ziel, meer dan ooit, broodnodig. Je ziel staat bovendien rechtstreeks in contact met de universele bron van kennis en liefde alsook met de lichtwezens, gidsen en de meesters van wijsheid die je graag tot steun willen zijn.


*** EINDEJAARSACTIE ***   

Tot en met 8 januari kan je een cadeaubon bestellen voor een Zieleboodschap
Opnames en verzending voorzien in de eerste 2 weken van januari en uiterlijk op 15/1

Je kan kiezen voor een mooie gedrukte cadeaubon in een omslag (op afspraak) af te halen ten huize van Mayantlantyda te Heusden - Zolder of een digitale versie op naam per email. 
Bij de cadeaubon komt tevens een mooi geïllustreerde bundel met uitleg, een voorproefje en alle praktische info voor de ontvanger. 

Prijs voor Zieleboodschap + cadeaubon (papier of digitaal) is 30 euro.
Een gewone boodschap voor jezelf kost nog steeds 25 euro.

Schrijf het juiste bedrag over op rekening nr. BE10 9797 8881 3604 met als mededeling 'VAN (jouw naam) VOOR (naam ontvanger) ZBKADO'.
Als je eentje voor jezelf bestelt is de mededeling 'Jouw naam + emailadres + ZB'. Sommige bankaplicaties laten niet toe om een @ te tikken, vervang @ dan door at.

Laat wel ook een berichtje achter via het contactformulier dat je de overschrijving deed (en ook hoe je de cadeaubon wenst te ontvangen). Je hoort dan snel van me. 

Iets onduidelijk? Nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier

Hieronder kan je alvast zien hoe jouw cadeaubon er zal uitzien. 

Fijne feestdagen vol harmonie, verbondenheid en liefde ! 

Cadeaubonnen eindejaar

Tolk zijn voor je ziel ... hoe werkt dat eigenlijk? 

Tolk zijn voor je ziel - inhoud

Wel, in feite is het een beetje zoals telefoneren... naar een soort 'filmset' waar jouw ziel - door middel van beelden, indrukken en woorden - me toont wat van wezenlijk belang is op een gegeven moment (of soms ook in de toekomst) in je leven.

Het is dus geen 'channeling' maar eerder een telepathisch contact tussen jouw ziel en de mijne waardoor ik even door jouw zieleogen naar je kan kijken. Dit gebeurt volstrekt anoniem, ook voor mij.

Die anonimiteit, dat gaat zo : ik schrijf jouw naam op een klein briefje en vouw dat toe. Jouw briefje gaat samen met de andere deelnemers of bestelde boodschappen voor die dag in een kommetje.
Dan telefoneer ik naar (stem af op) de studio waarin alle zielen van de deelnemers verzameld zijn (ook de mijne) en ik vraag 'wie is de volgende?'.
Ik neem zonder te kijken een papiertje met naam uit het kommetje en neem vervolgens een roos uit de vaas die me op dat moment aanspreekt. Ik sluit mijn ogen en ik begin innerlijk te kijken naar de film op de set...
Ik vertel alles wat er binnenkomt aan beelden, woorden, indrukken en blijf zo lang praten tot het gevoel komt dat alles gezegd is. Soms worden zaken herhaald, vanuit verschillende standpunten of invalshoeken.
Wanneer het gevoel dat alles gezegd is komt vouw ik het papiertje open en kijk voor wie de boodschap is.

Elk woord, elke nuance in de boodschap is belangrijk.
Mijn verstand staat op nul en ik heb geen idee wat ik allemaal aan het zeggen ben. Dat hoeft ook niet, ik zou het toch niet begrijpen, jouw gesprek met jouw ziel over jouw leven... dat is tussen jullie... ik en niemand anders kan ten volle begrijpen wat je ziel te zeggen heeft, of waarom het net zo en niet anders gezegd wordt. Sommige zaken zou ik je als mens niet eens zo durven te zeggen, soms is het zalvend en begripvol, soms confronterend, soms totaal onbegrijpelijk. Soms wordt het pas vele maanden later helder wat er bedoeld is. Maar het is altijd JUIST... daar zijn talloze voorbeelden voor.

Het is een wonderbaarlijk proces...

Praktisch

De boodschappen worden digitaal opgenomen, hetzij live tijdens een groepsbijeenkomst, hetzij in studio zonder jouw bijzijn, op bestelling.
De audio's en foto van je bloem ontvang je per email, via een WeTransfer link voor download op je pc. De bloem van de live sessies krijg je mee.
Elke boodschap duurt ongeveer 10 minuten. Je kan om de 6 maanden een nieuwe boodschap aanvragen.
Boodschappen voor derden vragen kan enkel mits hun toestemming en worden enkel verzonden op hun emailadres. Kinderen tot 16 jaar op verzoek van de ouders, mits opgave van de leeftijd.

Voor bestelling boodschap stort 25€ op rek. nr. BE10 9797 8881 3604 met vermelding van de volledige naam, telefoonnummer en e-mail adres (schrijf @ als AT – sommige bankapplicaties accepteren het symbool @ niet).Ongeveer maandelijks vindt er één opnamesessie plaats. Je ontvangt dus jouw persoonlijke boodschap binnen de 4 weken na bestelling.

Vragen? Een groepsbijeenkomst bij je thuis organiseren? Neem gerust hier contact of laat een berichtje na.

Praktisch - inhoud

De Universele Zieleboodschappen

UZB - inhoud

De Universele Zieleboodschap komt uit een neutrale en brede afstemming op de collectieve ziel.
Ze bevat een diepe wijsheid voor elke ziel, voor elke tijd. 

Bij elke opnamesesie van persoonlijke zieleoodschappen wordt tevens een UZB opgenomen.
Door de jaren heen zijn verschillende universele zieleboodschappen verzameld. Je kan ze nog steeds gratis beluisteren via de speciaal hiervoor ingerichte podcast. 
Kies intuïtief een titel die je aanspreekt en laat laat je inspireren door de wijsheid van de collectieve ziel.

Ongeveer maandelijks wordt er een nieuwe boodschap aan het lijstje toegevoegd.

Wil je liever lezen dan luisteren, of iemand een mooie print geven van een boodschap die je toepasselijk vindt neem dan zeker een kijkje op de GRATIS pagina. Je vindt er een mooie digitale transcripts van de universele zieleboodschappen die je vrij kan downloaden op je pc en naar believen gebruiken of delen met wie je lief is. 
Dank je wel voor het verspreiden van deze waardevolle zielegeschenkjes en tevens voor het respecteren van de auteursgegevens.  

Klik op onderstaande podcasts voor directe toegang tot de boodschappen. Veel luisterplezier ! 

Op de GRATIS - pagina vind je van elke Universele Zieleboodschap een uitgetikt transcript, in de vorm van een mooi uitgewerkt documentje. Je kan het daar gratis downloaden op jouw pc en van daaruit desgewenst zelfs uitprinten. Voel je vrij om het te delen met wie je graag ziet of wie je denkt dat baat zou kunnen hebben bij die boodschap.