Coaching
Niet alle velden zijn correct ingevuld.


Een coach is iemand die je helpt om jouw innerlijke kracht aan te boren en om het beste uit jezelf te halen.
Je hoeft dus geen topatleet te zijn en je hoeft ook geen psychische problemen te hebben om baat te hebben bij een coaching.

Iedereen, ook jij, verdient een coach om je te ondersteunen tijdens de bijzondere prestatie die 'leven' heet. 
Coaching helpt je op weg om te worden wie je werkelijk bent, zodat je het leven kan creëren waarvoor je geboren bent. 

*** EINDEJAARSACTIE ***

Tot en met 8 januari kan je een cadeaubon bestellen voor een Coachingsessie.  
De bon is onbeperkt geldig.

Je kan kiezen voor een mooie gedrukte cadeaubon in een omslag (op afspraak) af te halen ten huize van Mayantlantyda te Heusden - Zolder of een digitale versie op naam per email. 

Prijs voor de cadeaubon (papier of digitaal) is 65 euro.
Dit is het bedrag voor een volledige sessie van een tweetal uurtjes (ook als het uitloopt wordt er niets bijbetaald).

Schrijf dit bedrag over op rekening nr. BE10 9797 8881 3604 met als mededeling 'VAN (jouw naam) VOOR (naam van de ontvanger) KADO'.   
Laat zeker ook een berichtje achter via het contactformulier dat je de overschrijving deed en ook hoe je de cadeaubon wenst te ontvangen. Je hoort dan snel van me. 

Iets onduidelijk? Nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier

Hieronder kan je alvast zien hoe jouw cadeaubon er zal uitzien. 

Fijne feestdagen vol harmonie, verbondenheid en liefde ! 

Afbeelding eindejaarsactie

Laat het leven je verrassen !

Van kinds af aan is het leven een aaneenschakeling van verrassingen... en toch leerden we geleidelijk aan om bang te zijn voor veranderingen en verrassingen. Onbewust zijn we gaan leven met de innerlijke handrem op. We proberen controle te krijgen over vanalles en nog wat, over wat zich om ons heen afspeelt en in het bijzonder over andere mensen. We leerden ook om 'onszelf te beheersen'. 
Op die manier werd ook onze aangeboren passie wat bleker en werden we onzeker over ons kunnen en onze mogelijkheden. Het leven ging lijken op een kat een muis spel tussen ons en de buitenwereld, tussen ons en 'de anderen'.

Hoe kan je belemmeringen doorbreken?

Jezelf zijn is hiervoor essentieel ... maar wat als je niet meer goed weet wie 'jezelf' eigenlijk is? Of als je twijfelt of je de kloof tussen jezelf en 'de anderen' wel kan over steken. Als je onzeker bent over jouw kunnen en de kansen die het leven je biedt niet meer  - als een jong kind - met twee handen durft aan te grijpen. Of misschien weet je wel wat je 'zou moeten doen' maar ontbreekt je gewoonweg de moed om er aan te beginnen. 
Geef jezelf dan eens een coaching - geschenk! Coaching helpt je jezelf te (her)ontdekken en de moed vinden om te zijn wie je bent. Je bent en je kan zéér zeker meer dan je denkt te kunnen zijn.

Ik help je dat graag ontdekken en wil graag jouw grootste supporter zijn ! 

Laat het leven je verrassen
Wat ga je mee maken?

Wat ga je meemaken? 

Een coaching gesprek met mij blijft je bij... althans dat zeggen al mijn klanten. 
Om te beginnen : de klok bepaalt niet hoe lang een sessie duurt, wel jouw nood. Over het algemeen komen we wel met een tweetal uurtjes toe.
In die twee uurtjes zet ik al mijn ervaring en vaardigheden voor je in - in het bijzonder mijn intuïtie, die mijn leidraad is in alles wat ik doe of zeg. Hierdoor komen we zeer snel 'to the point' en worden de belangrijkste pijn- of knelpunten bloot gelegd.

Van daaruit gaan we zo praktisch mogelijk aan de slag om beweging op gang te brengen in de stukken waarop je vast loopt. Vaak gebruiken we het andersom-perspectief als dé sleutel die zelfbeperkende deuren opent in jouw bewustzijn. Hierdoor komen veranderingen op gang in jouw leven.
Jij groeit en bloeit open en jouw omgeving groeit met je mee.

Door de preciesie waarmee we tewerk gaan voelt het soms als een chirurgische ingreep. Wat volgt is de integratie van de bewustzijnsverschuiving die je hebt beleefd.

Na 1 sessie weet je al of mijn aanpak je bevalt of niet. Bovendien krijg je ook tips en enkele handvaten mee, waarmee je concreet aan de slag kan in jouw dagelijks leven. Je krijgt dus 'huiswerk' zodat je de inzichtien die je tijdens de sessie hebt verworven in prakijkt kan omzetten. Door het ervaren van die praktische toepassingen bekrachtig je de veranderde overtuigingen die je tijdens de sessie - misschien wel voor het eerst - hebt durven herschrijven.   
In vervolgsessies en afhankelijk van jouw behoeften, ondersteun ik je - indien nodig - met energetische healing (Reiki) of doen we meditatieve- of visualisatieoefeningen. Indien nodig gaan we aan de slag met systemisch werk (familieopstellingen) of regressietherapie. 

Een nieuwe afspraak gebeurt in principe niet standaard, maar op jouw initiatief, wanneer je weer toe bent aan de volgende stap of iets extra nodig hebt. 
Vele van mijn klanten komen al jarenlang om de paar maanden langs voor een 'babbel', gewoon om alles nog eens op een rijtje te zetten en om te herbronnen. 

Wat maak ik mee?

Het is zo mooi om mensen te zien open bloeien en hun leven in handen te zien nemen. Dat geeft veel voldoening voor allebei. 
Elke keer opnieuw ben ik diep dankbaar voor het vertrouwen... in het bijzonder wanneer men een dierbaar iemand doorverwijst. Het is ontroerend te weten dat men de kwetsbaarheid van een geliefd persoon in mijn handen durft leggen. Daar word ik vanbinnen klein en stil van. 

Persoonlijke ervaringen

Bozena Boszczyk - Life coach

Bozena Boszczyk - Life coach

Loesja heeft me vanaf mijn eerste pasjes op het pad van persoonlijke en spirituele groei begeleid.

Ze is een geweldige teacher met beide voeten op de grond maar met een diepe verbinding die haar in staat stelt zich met jouw Ziel te verbinden.
Haar begeleiding in jouw thema's is no nonsens, puur en to the point maar tegelijk vanuit een diepe liefde en respect voor jou.

Een aanrader: absoluut!

Rina Bastiaansen - Hartsvriendin

Rina Bastiaansen - Hartsvriendin

Toen ik 25 jaar geleden Loesja ontmoette wist ik meteen: haar wil ik graag beter leren kennen. Ze gaf me een gevoel van thuiskomen en ik voelde een eeuwenoude band. Ze was toen al een onuitputtelijke bron van wijsheid en kennis. In al die jaren leidde ze me door enkele heel ingrijpende levensgebeurtenissen. Door haar lessen, haar coaching en haar hele zijn leerde ik mezelf écht kennen. Ik werd sterker en groeide uit mijn schaduwen.
Geen enkele ervaring of emotie is voor Loesja te groot, te zwaar of ontoelaatbaar. Stap voor stap, op het juiste tempo, en met veel aandacht toont ze je telkens weer de weg vooruit. Ze is al jaren een deel van mijn leven.
Iedereen zou een Loesja moeten hebben ...

Silvia Riggo - Verzorgende thuiszorg

Silvia Riggo - Verzorgende thuiszorg

Loesja heeft mij sterker gemaakt en leerde me de waarde van zelfzorg. Ze is een geschenk uit de hemel. Ze zegt wat ze voelt en dat komt soms hard aan, maar het is de waarheid die je zelf niet wil inzien. Nu ik het zelf ook inzie werd ik zo veel sterker.
Ik ben haar zo dankbaar voor haar adviezen. Ze deden me groeien en gaven mij de moed om mijn mening zeggen en voor mezelf op te komen. Dat voelt heerlijk! Ik verwijs dan ook graag mensen door naar haar.
Ze neemt bovendien echt haar tijd om te luisteren en haar enorme warme hart voel je meteen als je bij haar komt. Zo kan ik nog blijven doorgaan ...

Joanna Rajczyk - Logistiek medewerker

Joanna Rajczyk - Logistiek medewerker

Ooit hoorde ik Loesja zingen: 'Heal the world, make it a better place. For you and for me, and the entire human race'.
Vanuit de pure goddelijke liefde brengt ze het licht binnen, eenheid, rust en harmonie.
Ongevreesd gaat ze voor de waarheid en de healing. Soms door de storm heen maar je komt áltijd veilig thuis.
Met onbeschrijfelijke dankbaarheid en uit het diepste van mijn hart, wens ik u, om Loesja aan uw zijde te hebben staan.
Een Engel op Aarde

Lydia Lieffering - Directiesecretaresse

Lydia Lieffering - Directiesecretaresse

Als ik aan Loesja denk, voel ik warmte en rust. De lessen Diepzielduiken en Chakranetics, met mooie voorbeelden en diepe meditaties, leerden mij over de ziel, het licht, de liefde én bewustwording. 

Loesja’s kracht is dat zij samen met jou je leven instapt en samen zoek je naar dat wat je pijn doet, fysiek of psychisch. De verbinding, die hierdoor ontstaat tussen haar en jou, is oneindig. 

Loesja is niet alleen de professionele therapeute, ze is bovenal een bron van levenswijsheid, levenslust en haar missie is welzijn en gemoedsrust voor iedereen. 

Beluister zeker eens haar podcast Bergop - andersom. 

Evelyn Abeck - medewerker Natuurpunt

Evelyn Abeck - medewerker Natuurpunt

Ik ben al meer dan 20 jaar een cliënt van Loesja.
Ze hielp mij meermaals met heel wat stevig geankerde problematieken die ik, door haar expertise en liefdevolle aandacht, heb kunnen transformeren.
Elke keer opnieuw word ik nog steeds ontvangen met een grote knuffel. Uren heb ik al bij haar gezeten, en zelden voelde ik me zo begrepen. Ze neemt haar tijd voor jou en voelt met je mee. Ze ziet meer dan je zou verwachten en geeft je een diep inzicht in wie je bent en waartoe je bestemd bent. Ik heb enorm veel van haar geleerd. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn omgeving. Ze is mijn inspiratiebron om, op mijn beurt, de mensen in mijn leven te ondersteunen in hun proces. Dankjewel Loesja!

Raf Peeters - Onderhoudstechnieker

Raf Peeters - Onderhoudstechnieker

Mijn eerste contacten met Loesja zijn er gekomen tijdens/na een intense burn out periode. Ik liep letterlijk vast, liep verloren en had niet echt een plekje om thuis te komen.

Door o.a. een cursus Diepzielduiken te volgen heb ik een andere plek ontdekt - bij mezelf!
Een plek waar ik altijd kan thuiskomen...

An Custers - Animal Happiness

An Custers - Animal Happiness

Loesja is een begrip op zich. Ze heeft naast een uitgebreide theoretische kennis ook het praktische inzicht om je langs en door je schaduwen en pijnpunten te loodsen zodat je op het einde van de rit meerdere inzichten rijker bent en verder kunt met de lessen die volgen.
Doordat ze je met zoveel liefde omarmt, durf je naar je eigen pijn te kijken om te zien waar het echt over gaat.
Altijd staat zij voor je klaar, nooit ben je teveel. Je kwetsbare kleine zelf krijgt bij haar de ruimte om te spreken waardoor je eigen heling kan beginnen.
Loesja is daadwerkelijk een begrip op zich

Veerle Janssen - De Witte Veer

Veerle Janssen - De Witte Veer

Mijn ervaring bij Loesja is dat ze fantastisch kan afstemmen op jouw ziel. Ze is een zeer vakkundige en oprechte therapeute. De diepste oude pijnen - waar zelfs al zoveel maal rond gewerkt is - helpt ze je transformeren. Wonderbaarlijk! 
Ik mocht dit zelf ervaren en heb al meerdere mensen doorverwezen, die fantastisch geholpen werden.
Als jij denkt : ik heb al zoveel geprobeerd, dit zit zo diep en pijnlijk geworteld... dan moet je bij haar zijn.
Ze is een krak in haar vak, neemt ruim de tijd voor een zeer schappelijke prijs.
Ik beluister ook regelmatig haar podcast Bergop - andersom. Echt een aanrader!