All Love
Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Het is niet gemakkelijk om aan de hand van de mentale energie van gedachten in woorden omgezet, over All Love te schrijven zonder afbreuk te doen aan haar schoonheid en kracht.
Elke uitdrukking die ik kan bedenken voelt zo onvoldoende, zegt niet echt wat mijn hart vertellen wil, noch wat mijn verstand begrijpen kan.
Ik ga het toch proberen. Het is mijn diepste wens om je, hoe dan ook, met de fijne energie van All Love aan te raken, om deze Liefde met je te delen.

Er is zéér veel te vertellen... en het lezen van al deze info is van wezenlijk belang om de enorme kracht en waarde van All Love, en wat het kan betekenen in jouw leven in te schatten. Zet je dus schrap voor een lange en uitgebreide kennismaking.  Het verhaal begon overigens inmiddels 25 jaar geleden en het beeldmateriaal uit die tijd is inmiddels oubollig. Het is een bewuste keuze om dit verouderde materiaal toch te gebruiken en om je mee te nemen naar die tijd, toen All Love in mijn leven kwam.
All Love to you , Loesja.

Worshop op 8 en 9 oktober 2022

Tweedaagse workshop op 13 + 14 aug (en op 8+9 okt)

 

 

Tweedaagse workshop voor iedereen wie toe is aan een intense, krachtige, verlichtende, helende, liefdevolle, transformerende en onvergetelijke ervaring.

Alle praktische info en inschrijven via onderstaande link

https://www.deschatkist.eu/aanbod/all-love-workshop

Voor wie al ooit een All Love workshop bijwoonde hebben we een extraatje ... 
op 7 oktober info via deze link

Hartelijk welkom ! en ... All Love to you ! 
Loesja

Nog vragen : stel ze gerust via het contactformulier

OF OP HET INFO - DEMO moment op 30 september.
Vooraf inschrijven via volgende link https://www.deschatkist.eu/activiteit/all-love-info-demo-30-09-2022-heusden-zolder

 

Hoe All Love naar België kwam

Inhoud : Hoe All Love naar Belgie kwam

Toen Loesja Klimczak na haar initiatie tot Reiki-Master op zoek ging naar een volgende stap op haar spiritueel Pad (dat leek toen logischerwijze de Tera-Mai Seichem initiatie te zijn) ontdekte ze dat de Seichem-energie zoals ze in het Tera Mai systeem van Kathleen Milner nog steeds door middel van ‘van Master op student initiaties’ wordt doorgegeven, in feite via Patrick Zeigler tot ons gekomen was.
Ze ontdekte een groot (letterlijk en figuurlijk) maar bescheiden leraar, die (in tegenstelling tot heel wat systeem- en titelbeschermend getouwtrek die ze uit andere healing systemen kende) het uitdragen van de ‘All Love’ energie boven het uitdragen van ‘het vaandel’ stelt – heel verfrissend.
Ze ontdekte ook een benadering en werkmethode die in vrijheid alle manieren van werken die ze ooit geleerd had achter zich liet.

Na het bijwonen van haar eerste workshop met Patrick Zeigler in augustus 2003 ( in Delft –Nederland) keerde ze laaiend enthousiast naar huis. Ondanks haar jarenlange ervaring als healer, leraar en therapeut was het niet makkelijk om de ervaring met anderen te delen. Ze zocht meer dan een half jaar lang naar woorden om werkelijk uit te drukken wat ze beleefd had.
Toen Patrick in april 2004 weer naar Delft kwam gingen enkele mensen uit Belgie met haar mee.
Na afloop luidde hun commentaar : ‘Dit had je nooit in woorden kunnen vatten, dit is niet in woorden uit te drukken.’

Loesja (zo mogelijk nog enthousiaster dan ervoor) zag zich voor een enorme uitdaging geplaatst : Hoe iets uitdragen wat niet in woorden te vatten valt, maar wat zoveel transfor-matie en spirituele bewustwording met zich meebrengt dat je het van de daken zou willen schreeuwen.

Haar enthousiasme resulteerde in een samenwerking met Michael Heemskerk die vervolgens werd uitgenodigd om 3 All Love workshops op Belgische bodem (in de schoot van vzw Anastasia) te komen verzorgen: de eerste in augustus 2004, de tweede in december 2004 en de derde in juli 2005.

Naast het bijwonen van verdere workshops, zowel onder leiding van Patrick als onder leiding van Michael, maakte het assisteren bij de drie eerste Belgische workshops een belangrijk deel uit van Loesja’s training en groeiproces tot All Love leraar uit.

Van halverwege april tot juli 2005 mocht het prille Belgische ‘All Love / vzw Anastasia - team’ ook Patrick Zeigler zelf met zijn gezin in Belgie onthalen (met als hoogtepunt de geboorte van hun zoontje Zen).
Van deze gelegenheid gebruik makend werden uitzonderlijk 3 All Love avonden met Patrick Zeigler georganiseerd.
Het assisteren op deze avonden bracht nog meer verdieping in Loesja’s leraarstraining, intussen wederom heel wat mensen in België de kans biedend om met All Love kennis te maken.

In november 2005 gaf Loesja haar eerste solo All Love workshop in België.

vervolg 1 - Hoe All Love naar Belgiƫ kwam

De Shenu

Inhoud - De Shenu

In de Egyptische traditie is de betekenis van het woord Shenu ook gekend als het meer modern woord Cartouche (frans).

Een cartouche of Shenu is een symbool van eeuwigheid en van eindeloze cycli. Het is de ronde of ovale lijn van licht dat in Egyptische kunstwerken werd gebruikt om de namen van koningen en heiligen te omvatten en te beschermen.

De Shenu kan gezien worden als een mandala die het heilige centrum beschermt en ondersteunt. Het omvat de hele Cosmos en haar mogelijkheden.

In deze Shenu is het centrum een ovale vorm, die het “Kosmisch Ei” of levensprincipe vertegenwoordigt, dat symbool staat voor de hele schepping.

In de Egyptische traditie werd de Zonne-god Ra geboren uit dit “Kosmisch Ei”. Hoewel twee dimensioneel afgebeeld wordt de Shenu als constant bewegend en evoluerend ervaren.

De in de Shenu vervatte symboliek is representatief voor de visualisaties die in de All Love Meditatie gebruikt worden

De All Love Shenu meditatie

De All Love meditatie werd door Patrick Zeigler ontworpen als hulpmiddel om de verbinding met de Schepper-energie tot stand te brengen.
Tijdens de meditatie wordt, aan de hand van visualisatie van geometrische patronen, vanuit de hartchakra de verbinding met Hemel en Aarde gemaakt waardoor een diepe ervaring van éénwording met de Bron en met de eigen zielskern wordt ervaren. Intussen komt de verbinding tussen ons en All Love gaandeweg tot stand.
Door middel van bewuste ademhaling en aandacht voor wat er zich in ons afspeelt op fysiek, emotioneel en mentaal vlak ontstaat herkenning, erkenning en opruiming van blokkades en patronen die onze verbinding met Liefde in de weg staan. De All Love meditatie helpt om ons te herinneren wie we zijn en helpt ons de Liefde in ons hart te ontvangen en uit te stralen in ons zijn, doen en laten en in al onze contacten met mensen om ons heen.

De ALL LOVE meditatie voor zielrealisatie zal:
• De spirituele groei veilig versnellen
• Helpen met de verbinding met je zielenlichaam
• Mentale en emotionele blokkades zuiveren
• Helpen met de ontwikkeling en het tot stand brengen van een totaal geïntegreerd lichtlichaam

Inhoud - De All Love Shenu Meditatie

De oneindigheidsdans

De door Patrick Zeigler ontworpen Oneindigheidsdans is een bewegende meditatie.
De beoefening van de Oneindigheidsdans verbindt onze twee hersenhelften met elkaar en brengt harmonie tussen links en rechts, mannelijk en vrouwelijk, hart en hoofd, intuïtie en intellect, volheid en leegte, rust en beweging.
Het samenbrengen van de vele tegenstellingen in ons, vanuit de fijnste cellulaire, en energetische structuren, vanuit onze chakra’s door middel van harmonieuze bewegingen van en in ons lichaam brengt een diep gevoel van veiligheid die voortvloeit uit de daadwerkelijke ervaring van de grote kosmische harmonie in het Al.

De oneindigheidsdans is de dans van het leven zelf, zacht en subtiel of groots en uitbundig, maar steeds een uitdrukking van wat in ons beweegt, wat explodeert, wat implodeert. Samen met het reciteren van de All Love mantra is ze de dans en het lied van Levende Liefde in onze ziel.

Rust, stilte en vrede is haar uitkomst, … tot het leven ons, bruisender dan tevoren, weer tot nieuwe actie en ervaringen leidt.

Inhoud - De oneindigheidsdans

All Love in de praktijk

Inhoud - All Love in de praktijk

Je kan de werking van All Love op twee manieren ervaren: hetzij in een persoonlijke sessie onder begeleiding van een All Love leraar/begeleider (afspraak op aanvraag via het contactformulier), hetzij tijdens een workshop.

Beide methodes geven diepgaande werking op vlak van emotionele en mentale opruiming.
Dit gaat soms heel rustig, maar vaak is dit proces heel intens met vele diepgaande transformaties en emotionele ervaringen. 
Het opruimingsproces is echter slechts de voorbode van het geschenk van All Love dat dankzij de verbinding en in verhouding tot je openheid naar je toe komt.

Eens je een beetje vertrouwd bent met de manier van werken en je hebt behoefte aan extra hulp kan je zelfs in een telefonische sessie je laten ondersteunen.

Uiteindelijk leer je gewoonweg om de energie waar dan ook, wanneer dan ook toe te laten om je leven liefdevol te begeleiden.

Het bijwonen van een workshop heeft naast de gewone persoonlijke werking van de energie - net vanwege het groeps-aspect - een bijzonder krachtig bijkomend effect.

De All Love - workshop ervaring

*Dit artikel verscheen in de tweede editie van het All Love Magazine

Een All Love workshop ervaren lijkt heel erg op ‘in een andere wereld stappen’.

Een nieuwe wereld, onder leiding van de creatieve kracht van All Love, een plek met geen regels ‘zoals wij ze kennen’, met totaal andere waardes, waar het enige wat we werkelijk kunnen verwachten ‘de vele gezichten van het onverwachte’ zijn.

Het is als ‘herboren worden’ en als het achterlaten van zovele beperkingen die we voor onszelf hebben gecreëerd door ons aan onze illusies van veiligheid en zelf-controle te hechten. 
Een All Love – workshop is geen makkelijke trip naar ‘gelukkig zijn’ of een comfortabel ticketje voor een rondje ‘lekker voelen’.

Het is een manier om een blik te werpen in onze mentale en emotionele structuur, die heel wat op een kelder of op een zolder van een huis lijkt. En zelfs wanneer we ervan uit gaan dat ons huis netjes en proper is, kunnen we zeker zijn van ‘een paar verrassingen’.

Wanneer we het licht van All Love aandoen kan het zijn dat we blij zijn met wat we ontdekken, maar het is waarschijnlijker dat we eerst tonnen stof en vele spinnenwebben zullen moeten verwijderen.
Dus een beetje moed en een open ingesteldheid ten aanzien van wat werkelijk in ons leeft kan heel nuttig zijn en helpt ons om werkelijk het ‘reinigingsproces’ te ondergaan.

Hoewel er inderdaad heel wat emotionele en mentale opruiming (wij noemen dat ‘processing’) plaatsvindt, is het niet het belangrijkste doel van de workshop.

Inhoud - De All Love - workshop ervaring

De voornaamste bedoeling is om eerst en vooral meer ruimte in onszelf te creëren om toe te laten dat de energie van All Love zich in die ruimte vestigt, om die energie toe te laten om ons hart aan te raken, om zelfs nog meer ruimte toe te laten voor deze Liefde om het opruimkarwei voor ons, in ons, uit te voeren, om haar toe te laten om ons te ontdoen van ons ego-gestuurd zelfverdedigingsmechanisme, onze angsten, ons mentale controle-systeem, om haar toe te laten onze wonden in het hartje van hun pijn aan te raken, en om dan deze All Love energie nogmaals toe te laten om ons op te vullen met een volledig nieuwe vibratie teneinde deze vibratie onze leraar te laten zijn en ons te leren hoe we deze verbinding met de Bron meer en meer, dieper en dieper, steeds weer kunnen toelaten. Tot misschien op een dag deze verbondenheid een ‘gewoonte’ wordt, een manier om te zijn wie we werkelijk zijn.

De belangrijkste ‘job’ van een workshop is het werkwoord ‘toelaten’. Hetgeen betekent dat er niets is dat we kunnen ‘doen’, behalve het toelaten dat de energie die wij Liefde noemen de job voor ons doet.

vervolg 2 - De All Love - workshop ervaring

Makkelijk? Wel, dat hangt ervan af hoe sterk we leerden vast te houden aan ons zelf-controlesysteem en hoe creatief ons verstand is om zichzelf in de bestuurderszit en aan het stuur van ons leven te handhaven.

Een All Love – workshop is geen plek om ‘goed uit te zien’, noch een plek waar we een schuilplaats, een uitleg of een ‘begrijpen van’ onze angsten en hun makkers zoals ontkenning, oordeel, schuld, zelf-opoffering, rationalisatie, projectie … en hun vele vriendjes, kunnen vinden. Het is geen plek om ons te verstoppen voor ons verdriet, onze pijn, de woede, eenzaamheid, hopeloosheid, het verloren gegane gevoel van vreugde, het vergeten ongedwongen lachen en de vervlogen oude fluisteringen van ons hart.

Het is een plek om ze allemaal ‘op tafel te leggen’ als een geschenk van oprechtheid en om ze in plaats van ze te verbergen gewoonweg met de groep te delen.

Nadat we hebben toegelaten dat de All Love energie haar intrede in onze harten neemt zal ze ons onvermijdelijk stap voor stap leiden, om onze schaduwen te voorschijn te laten komen, om hun gezicht te tonen aan de anderen, om te worden blootgelegd en getransformeerd door de Liefde om tenslotte puur Levend Licht te worden in ons.
Onze ‘toelatende’ individuele aanwezigheid in de workshop is ons geschenk aan al de deelnemers van de groep. Het is belangrijk om zich te realiseren dat door het toelaten van de energie ‘Liefde’ we bijdragen aan het binnenbrengen van het Licht voor allen, en door het toelaten dat onze schaduwen tevoorschijn komen helpen we anderen om de deuren naar hun zolders en kelders te openen.

Door onze verbondenheid met elkaar, door ons open gaan voor onze pijn, helpen we onszelf en anderen tegelijkertijd om makkelijker in aanraking te komen met onze angsten en onze tranen. We leren dat we elkaar kunnen ondersteunen simpel door onze aanwezigheid , door gewoonweg ‘te zijn zoals we zijn’.

Dit brengt meer acceptatie en meer openheid met zich mee voor onszelf en leidt ons naar meer acceptatie ten aanzien van anderen en maakt ons uiteindelijk ‘minder hard’ voor hen.

Het ondersteunt het loslaten van destructieve oordelende gewoontes en bevordert onze opening voor de Liefde die we zo hard nodig hebben om het helend proces te voltrekken.

Wij ondersteunen ook anderen in hun zich verbinden met de Bron door hen ‘aan te raken’ met de vibratie van onze eigen bereidheid om ons ermee te verbinden, en om vervuld te worden door de Liefde die uit de Bron in ons stroomt. Wij ondersteunen onszelf door anderen te ondersteunen en we ondersteunen anderen door toe te laten dat wij ondersteund worden door de All Love energie die door hen en weer door ons vloeit.

In die zin is een All Love workshop een plek van dienstbaarheid aan de Liefde en aan onze collega-groepsleden. Het is precies het tegenovergestelde van het dagelijks leven, waar we elkaar steeds weer om de oren slaan met onze schaduwen en waar we steeds weer de verbinding blijven verbreken. In de workshop doen we onze vuile was samen en we helpen elkaar om meer healing te accepteren, om meer Liefde toe te laten om ons meer en meer aan te raken en meer en meer de schaduwen die onze zielen belasten te transformeren.

Het meest belangrijke onderscheid is de verbinding met de Bron van Liefde. Het is omwille van deze verbinding dat de ‘wonderen’ kunnen tot stand komen. Wat dan ook (mooi of lelijk) dat verbonden met de Bron en blootgesteld aan de energie van All Love wordt, wordt een geschenk van Liefde aan onszelf, aan de groep, en om mee naar huis te nemen naar onze families en naar de wereld.

Een All Love workshop is een plek om te ervaren hoe het reinigingswerk werkt, om te experimenteren met het loslaten van onze beperkende emotionele en denkpatronen en om de energie van All Love te leren kennen en te leren vertrouwen, beetje bij beetje, of zelfs groots wanneer onze tijd er is om een nog diepere verbinding met de Bron te ontvangen, de initiatie.

We leren dat het niet door onze kleine persoonlijke wil is maar door het toelaten van de Liefde in onze harten dat de transformatie van om het even welke pijn kan plaatsvinden. 
Het leren kennen van, het ervaren en het leren vertrouwen op het belang van het groepsproces brengt ons dichter bij het geschenk van eenheid als een innerlijk weten, in plaats van enkel deze eenheid als een idee in ons hoofd te koesteren of als het zoveelste concept van een ver toekomstig ‘spiritueel doel’ voor ons uit te schuiven.

vervolg 4 - De All Love - workshop ervaring

Door het mechanisme van het dualistisch goed en kwaad, juist en fout toe te laten in het Licht te treden, door te voelen hoe de illusies van afgescheidenheid in ons tot smelten komen en door het los laten van de uiteindelijke pijn dat deze afgescheidenheid voor onze ziel met zich meebrengt, beginnen we uiteindelijk een werkelijke uitweg te vinden uit onze nachtmerries, een weg naar het groeiend Levende Licht in ons Hart.

We beginnen de adem van All Love te worden - een werkelijk openbarende ervaring!

Een All Love workshop is een voorproefje op, een zaadje van hoe écht het leven kan zijn wanneer het geleid wordt door Liefde in plaats van door onze nachtmerries. Het is een moment van ontwaken, een stap op onze weg terug naar huis, een stap terug naar een toekomst voorbij onze nachtmerries.

Een hele schepping kan uit één zaadje ontstaan. Een workshop kan van alles worden, gaande van een klein maar kostbaar boeketje bloemen om mee naar huis te pakken, helemaal tot een bloeiende Tuin van Eden die zich eruit zou kunnen ontvouwen in de vorm van ons toekomstig leven.

Vele All Love tuinen zijn nodig om deze planeet weer ‘Liefdesvruchtbaar’ te maken. Er is veel tuinbouwwerk te doen. Laten we aan de slag gaan en moge de ware healing beginnen.

All Love aan allen,
Loesja.

Persoonlijke alchemie

Wanneer je voor het eerst de verbinding maakt met de All Love energie gebeuren er verschillende dingen. Het kan zijn dat je de verbinding voelt als energie die vanuit je hart straalt. Een gevoel van vrede en vreugde, het gevoel dat je hart ‘gevuld’ wordt met liefde, een gevoel van geworteld te zijn in de aarde, met energetische sensaties zoals tintelingen in armen en benen.

Wanneer All Love je energiesysteem binnen komt, helpt ze je met het loslaten van energie die niet met All Love overeenstemt (resoneert). Dit houdt het loslaten van oude trauma’s, pijnlijke herinneringen en vastzittende ‘gedragspatronen’ in. De trauma’s, herinneringen en gevoelens die bij deze energieën horen komen aan de oppervlakte om losgelaten te worden.
Dit proces is bekend als ‘Persoonlijke Alchemie’.

Het All Love Persoonlijk Alchemistisch proces is een manier om levenslange patronen die je innerlijke landschap domineren te doorbreken. Deze verschijnen in de vorm van angst, onzekerheden, onderdrukking, kwaadheid, schaamte en schuldgevoelens die uit vroegere ervaringen voortkomen.

Het huidige leven van de meeste mensen bestaat uit het projecteren van deze vergeten ervaringen en onderdrukte emoties naar hun toekomst toe. Onze pijn bestaat niet alleen in het verleden waar het gebeurde, maar ligt ook buiten voor ons, en trekt ons erin.

vervolg 1 - Persoonlijke alchemie

Het is pas nadat het vastzitten van ons verleden volledig is doorwerkt en losgelaten dat onze toekomst uit onze eigen keuzes kan voortvloeien.

Persoonlijke Alchemie is de wetenschap achter het proces van emotionele healing.
Het brengt het bewustzijn van onze tegengestelde en afgescheiden delen samen, om het licht te vormen, dat dan de oplossing van de ‘emotionele lading’ rond een kwestie veroorzaakt.

De energie LIEFDE neemt een fysieke plek in het universum in.
Wanneer All Love energie je lichaam binnenkomt neemt ze er ook een fysieke plaats in.
All Love heeft ruimte nodig om dit ten volle te laten gebeuren en wanneer er andere vibraties zijn in je lichaam die niet met Liefde overeenstemmen, moeten deze getransformeerd worden.

We hebben allemaal ‘alle emoties’ in ons en energieën zoals pijn, woede, negativiteit, enz. creëren belemmeringen voor het bereiken van ons volledig potentieel.
Vaak wissen we de verwante traumatische ervaringen uit ons verstand en hebben geen idee wat zich bevindt onder al onze huidige pijn, spanning, angst en patronen die blijkbaar ons leven beheersen. Dit is vooral van toepassing met betrekking tot trauma’s die in de vroege kinderjaren ontstaan zijn.

De fysica van persoonlijke alchemie

All Love zal je helpen om deze botsende energieën te doen kenteren, om plaats te maken voor onvoorwaardelijke LIEFDE om je hele wezen te vullen. De enige weg tot duurzame transformatie is niet door verandering aan te brengen in een situatie, maar door Persoonlijke Alchemie en door de dominante, op angst gebaseerde emotie (antimaterie) te lokaliseren, het te verbinden met zijn tegengesteld geladen elektron in het fysieke lichaam (materie) en de herinneringen die aan de oppervlakte komen toe te laten om aanvaard en opgelost te worden.

Fysica kent een proces dat ‘annihilatie’ wordt genoemd, waar twee tegengestelden, materie en antimaterie, verzoend worden en tot een lichtdeeltje getransformeerd worden.

Persoonlijke Alchemie is het proces van het verzoenen van onze materie en antimaterie en de transformatie van ons bewustzijn tot licht. Terwijl je je door dit proces heen gaat leidt het je tot het volledig ‘in vrede komen’ met een situatie of persoon en je ziet de volledige reden waarom iets met je is gebeurd. Door dit te doen raak je de erbij horende pijn en bagage kwijt en je gaat je dus lichter voelen.

Onze lichamelijkheid is materie, ons aura is antimaterie.
Materie is gemaakt van elektronen met bepaalde kenmerken (draaiing, lading, massa en ruimte/tijd). De tegengestelde lading is de positron, die de tegengestelde lading, draaiing, massa en ruimte/tijd heeft. Wanneer deze samenkomen heffen ze elkaar op en vormen een lichtdeeltje, zonder massa of lading en die buiten ruimte en tijd bestaan.

Een blokkade op het lichamelijk niveau - ‘de materie’- die zich manifesteert als een ziekte (of een lager niveau van functioneren), is weerspiegeld in dezelfde blokkade in onze aura, - ‘de antimaterie’ - en bestaat als een emotioneel of mentaal gebaseerde energiebuidel.
Het Persoonlijk Alchemistisch proces brengt deze twee niveaus samen en transformeert de blokkade tot licht. 

Het gebruik van Persoonlijke alchemie brengt ons tot vrede met onze emoties en weg van veroordeling, naar een neutraal punt toe. Door deze verandering in perspectief zijn we in staat om een situatie als geheeld te zien, eerder dan vanuit zijn polariteit (juist/fout).

Wanneer deze diepe, cellulaire transformatie heeft plaatsgevonden en we met licht, dat geen massa heeft achterblijven, dan is een zuivering teweeg gebracht. Een zuivere, heldere ruimte om de initiatie energieën toe te laten. Op deze manier leidt Persoonlijke Alchemie tot ‘Initiatie’.
Wanneer je alles wat de volledige integratie van de All Love energie blokkeert vrijlaat vindt een volledige initiatie plaats. All Love vult dan je energiesysteem volledig.

Emotionele verwerking kan dagen, weken, maanden of zelfs jaren duren.
Hoe lang het duurt hangt volledig en uitsluitend van jou af, van hoe bereid je bent om de energieën die niet ALL LOVE zijn te laten gaan en er ruimte voor te maken in jouw energiesysteem. In het algemeen komen de te zuiveren emoties in golven en de initiaties worden ervaren na elk niveau van zuivering.
Mensen kunnen vaak verschillende initiaties ervaren in de loop van een jaar. Tijdens deze initiaties smelt de ziel samen met het lichaam.

vervolg 3 - Persoonlijke alchemie

Hoe vaker je je verbindt met de energie, hoe meer de staat die je ervaart zal verdiepen.
De verbinding kan een individuele meditatiesessie, (met of zonder cd) inhouden, een groepssessie, een healing sessie met een ervaren leraar, hetzij persoonlijk of via telefoon of door middel van een proces dat met healing op afstand vergeleken kan worden.

Emotionele verwerking kan dagen, weken, maanden of zelfs jaren duren.
Hoe lang het duurt hangt volledig en uitsluitend van jou af, van hoe bereid je bent om de energieën die niet ALL LOVE zijn te laten gaan en er ruimte voor te maken in jouw energiesysteem. In het algemeen komen de te zuiveren emoties in golven en de initiaties worden ervaren na elk niveau van zuivering. Mensen kunnen vaak verschillende initiaties ervaren in de loop van een jaar. Tijdens deze initiaties smelt de ziel samen met het lichaam.

Emoties zijn slechts stromingen van energie en beweging, energie in beweging. Deze stromen hebben verschillende energetische frequenties, de negatieve hebben een lagere frequentie en de positieve een hogere. Wanneer je ervoor kiest om hogere energetische frequentie toe te laten om door je heen te gaan zal je ook meer energie ervaren.

Alchemie ervaren

Het is niet gemakkelijk om aan de hand van de mentale energie van gedachten in woorden omgezet, over All Love te schrijven zonder afbreuk te doen aan haar schoonheid en kracht.
Elke uitdrukking die ik kan bedenken voelt zo onvoldoende, zegt niet echt wat mijn hart vertellen wil, noch wat mijn verstand begrijpen kan.
Ik ga het toch proberen. Het is mijn diepste wens om je, hoe dan ook, met de fijne energie van All Love aan te raken, om deze Liefde met je te delen.

vervolg 1 - Alchemie ervaren

Een paar jaar geleden had ik mijn eerste ervaring met All Love, tijdens een geweldige workshop met Patrick en Michael.
Hierna heb ik maandenlang mijn vrienden over deze ervaring verteld maar toen een paar van hen het tenslotte voor zichzelf gingen proberen, zeiden ze : “Je hebt ons zoveel erover verteld, maar eigenlijk hadden we geen idee van hoe het werkelijk is. We begrepen je woorden en je enthousiasme en we zagen je vreugde, wij dachten dat we het wisten, maar eigenlijk wisten we niets totdat we de All Love-energie zelf konden ervaren”.

Dus All Love kan niet uitgelegd worden, het moet ervaren worden. Vele All Love workshops later (verslaafd? Ja!) word ik er nog steeds door verrast. Soms denk ik bij mezelf: “Hé, eindelijk begin je er toch dichter bij te geraken…”.

Laat dit je niet ontmoedigen, je heb geen tijd nodig om All Love in je leven toe te laten of om er de vruchten van te plukken. Het gebeurt ter plekke, de allereerste keer dat de energie je aanraakt, komt de relatie tot stand … liefde op het eerste gezicht. Prachtig en misschien een beetje eng tezelfdertijd. Relaties hebben tijd nodig om te groeien, moeten ontdekt worden en soms blijven we steeds opnieuw verliefd worden. We komen dichter en dichter, maar toch kan de relatie gloednieuw aanvoelen, elke dag opnieuw. All Love is altijd gloednieuw voor mij.

In feite is het dit waar All Love om gaat : Verliefd worden op de Liefde zelf.
Herinner je hoe het voelt om echt, maar dan ook heel echt verliefd te zijn? Alles verandert, alles is fris, gisteren is verdwenen, en morgen is heerlijk om naar uit te kijken.

Je probeert je gevoelens te delen met de wereld. Ze zeggen: “Ja, ik begrijp je…”, en jij voelt : “ Ik zal het nooit écht kunnen delen”… en dan komt de grote stilte binnen en het maakt niet uit, omdat jij gewoon voelt, gewoon lief hebt, omdat je gewoon bent… helemaal, volledig je liefhebbende JIJ bent.
Dat is wat All Love doet: het helpt ons om meer ONS te worden.

Zeker is All Love spannend – als een goddelijke minnaar maakt ze ons weer hongerig naar het leven. Maar tegelijkertijd zal All Love onze zijde staan, zeker wanneer ons leven hard is en ons pijn doet: hier zal zij ons troosten als een moeder, zal hij ons steunen als een vader, kan het alles en iedereen zijn waar we nood aan hebben.

All Love kan onze leraar zijn, onze gids, onze coach, ons pad naar transformatie. Het zal ons uitdagen om weer op te staan, om in onze kracht te gaan staan, om onze schoonheid te zijn, om ons ware gezicht te tonen, om door te gaan, om het beste te zijn en te doen wat we kunnen, om te worden wat we hebben vergeten te zijn, om in onze moed te groeien en uit onze angsten. Het helpt ons te genezen, om terug heel te worden.

All Love is ook een volledig uitgeruste poetsploeg: het zal onze emotionele kelder en onze mentale zolder kuisen,… nee, in feite zullen wij onze poets helemaal zelf doen, maar de ondersteuning, het gevoel van deze sterke aanwezigheid van onvoorwaardelijke, grenzeloze liefde, helpt om alles te doen wat we er zonder niet zouden kunnen volbrengen.
All Love brengt ons alle kwaliteiten die we nodig hebben: misschien geduld of vreugde, harmonie of vertrouwen, alles waar ons hart om zou kunnen vragen. Wanneer we ons werkelijk openen om haar toe te laten, dan kunnen we zelfs tot aan de ervaring van gelukzaligheid en extase gaan.

vervolg 2 - Alchemie ervaren

Hoe meer we haar uitnodigen, hoe meer we ‘krijgen’ maar wat we krijgen is niemands eigendom. We kunnen het delen, uitstralen, maar we kunnen het nooit beperken of beheersen, want het kent geen hiërarchie, geen dogma’s en geen regels. All Love is een levende energie en komt zonder handleiding, zonder grenzen om te gaan waar onze harten haar aanwezigheid nodig hebben.

All Love komt naar ons en voor ons, rechtstreeks vanuit de bron. Maar we kunnen haar ook herkennen in de ogen van de mensen die haar van binnenuit kennen, we kunnen haar voelen in hun handen, haar liefde proeven in hun ondersteunende woorden, haar muziek horen in het kloppen van hun liefdevolle harten.
De bron van All Love is oneindig, wachtend om ons te omhelzen, van binnen uit, met Al Liefde. All Love.
Bedankt om dit te lezen, All Love,
Van mij naar jou.
Loesja.

(dit is een uittreksel uit de eerste editie van het All Love Magazine) 

Initiatie

Inhoud - Initiatie

All Love opent de weg tot de initiatie die de spirituele energie in het lichaam grondt.
Wanneer iemand een persoonlijke verbinding maakt met All Love vindt allereerst een spontane opening plaats. All Love stroomt binnen en wanneer de blokkades zijn verwijderd kunnen de energieën van Hemel en Aarde zich verenigen in het hartcentrum en komt de initiatie tot stand.
Het gronden van de spirituele energie in het lichaam geeft de energie de mogelijkheid vollediger binnen te komen. Wanneer dit gebeurt stroomt ze vrij door het lichaam, verbindt de hemelen erboven, grondt ze in de aarde, en ontvangt van de aarde. Hemel en aarde vermengen zich in het hart met het oneindigheidspatroon en een intense expansie neemt plaats.

Tijdens dit proces draaien onze chakra’s zich naar boven en lijnen zich uit om een kolom te vormen om de energie er doorheen te laten stromen.
Het binnenstromen en door ons stromen van het licht veroorzaakt een waterval effect. Dit blijft zich uitbreiden zolang je ‘er bij blijft’ en het laat gebeuren. De zuil breidt uit in omvang en stroomt naar buiten via het hart, handen en voeten.

Tijdens de initiatie creëer je de verbinding met het universum of het ALL (boven) en de aarde (beneden).
Dit is de verticale verbinding.
Je creëert ook de verbinding tussen jou en alle andere levende wezens in het universum.
Dit is de horizontale verbinding.
Symbolisch ontstaat het kruis: de verticale kolom van licht tussen het ALL boven en de LOVE beneden en de horizontale energie die zich uitbreidt via je armen doorheen het hele universum. Deze verbindingen ‘komen samen’ in je spirituele hartcentrum en je ervaart jezelf als het centrum van deze perfecte, naar buiten uitstralende, vereniging.

Deze ervaring kan plaatsvinden tijdens een workshop, tijdens een individuele sessie, terwijl je naar de meditatie cd luistert of zelfs als je mediteert op de Shenu.

Geschiedenis

Inhoud - Geschiedenis

Patrick Zeigler werd in 1979 in deze originele vorm van energie (eerder Seichim genoemd) geïnitieerd.
Afzwaaiend van het vredeskorps reisde hij naar Egypte om een kinderwens in vervulling te kunnen laten gaan: de nacht doorbrengen in de Grote Piramide van Gizeh.

Hij vond een - door rovers gemaakte - opening tot de Koningskamer, hij kroop door de tunnel en hield zich verborgen tot de toeristen weg waren.

Liggend in de sarcofaag in de koningskamer, mediterend, herinnert hij zich dat een kloppend geluid doorheen de kamer pulseerde en hoe een draaiend, wervelend, blauw licht over hem heen streek. Nadat hij zijn aanvankelijke angst had overwonnen bracht Patrick de nacht mediterend op deze elektrische blauwe energie door, terwijl deze in een oneindigheidspatroon in zijn hart rondging.

’s Ochtends was hij bedekt met een glinsterend poeder en hij vernam later dat deze spontaan gemanifesteerde substantie, gekend als ‘wit goud’ bij goeroes in India gebruikelijk is om spirituele vibraties te verhogen en helende krachten te bevorderen.

In Cairo kwam hij in contact met een groep Soefis die, de zikir niet spinnend maar in een achtvormige figuur (oneidigheidsdans) slingerend dansten, hetgeen het oneindigheidspatroon van de blauwe energie in de piramide weergaf.
Patrick bezocht de sjeik van de Soefis in Soedan en ontving van hem vele lessen en gebedsklanken.

Terwijl de Soefi ‘Allah’- gebeden in hem een All Love – mantra werden voelde Patrick zijn hart opengaan.
Toen hij terug naar zijn werk bij het vredeskorps in Yemen keerde begon hij helende energie uit te stralen.

Nadien verbleef hij 2 jaar in Nepal, mediterend alvorens hij in 1983 terug naar de VS ging waar hij massage en gevorderde healing technieken studeerde.

In de laatste 20 jaar werd de energie die hij aanvankelijk Seichim noemde in verschillende systemen zoals Tera-Mai Seichim, Karuna, Sekhem en Sekhem-Seichim-Reiki verspreid.
Wie een sterke verbinding met de energie ervoer, voelde zich vaak geleid tot het ontwikkelen en ontwerpen van een eigen systeem, vanuit dat wat voor hem/haar werkte, en bracht dit aldus op de markt om door te geven aan anderen.

Wie is Patrick Zeigler

Patrick is een internationaal gekende spirituele healer die in elke healingsessie lichaam, verstand en geest verenigt. Zijn liefdevolle helende energie straalt uit heel zijn wezen.
Gedurende meer dan 25 jaar bestudeerde hij de kunst van Holistische Healing. 
Zijn ervaring berust tevens op het leven en studeren met gerespecteerde healers, sjamanen en goeroes in Arabië, Nepal, India en Afrika. 
Patrick is gecertificeerd in therapeutische massage, meditatie, yoga, Goddelijke Eenheid, Gevorderde Energetische Healing en Reiki Mastership.
In 1984 (her)introduceerde Patrick een oeroude healingmethode (Seichim genoemd - ook gekend als SKHM) in de wereld. Hieruit zijn wereldwijd diverse methodes onder diverse benamingen ontstaan.
All Love is echter de naam die Patrick zelf voor zijn unieke manier van werken met de energie gebruikt.
All Love vertegenwoordigt datgene in ons dat de vonk van de alomtegenwoordige energie van de Schepper is. Duizenden mensen wereldwijd gebruiken momenteel deze methode om aan te sluiten op deze energie.

Bezoek ook de home website van Patrick Zeigler https://www.all-love.com/

Inhoud - Wie is Patrick Zeigler

Wie is Michael Heemskerk

Inhoud - Wie is Michael Heemskerk

Michael Heemkerk is een spirituele healer, componist en leraar in verschillende healingmodaliteiten.
Hij geeft voornamelijk les in All Love, maar is tevens Tera Mai Reiki en Seichem leraar.
Michael Heemskerk bracht in 1999 Patrick Zeigler en All Love naar Nederland en is de evolutie en ontwikkeling van All Love zeer toegewijd. Hij is een erkende All Love leraar en geeft alleen of als co-leraar samen met Patrick workshops doorheen heel Europa.
Michael componeerde de achtergrond muziek voor de door Patrick Zeigler ontwikkelde Shenu Meditatie en Oneindigheidsdans en verzorgde het arrangement en de opname van CD waarop hij de muziek speelt en Patrick de Shenu meditatie en de Oneindigheidsdans inspreekt

Bezoek Michael Heemskerk op https://sekhemeu.wixsite.com/all-love-sekhem

Loesja's verhaal

Het leven dat aan All Love vooraf ging

Het is naar mijn gevoel belangrijk om mijn eerste All Love ervaring op de achtergrond van mijn werk met helende energieën te leggen en om te proeven hoe de ontdekking van de All Love energie zich in me ontvouwde, in weerwil van mijn rationeel ‘beslissingen makende verstand’.
Ongeveer 10 jaar geleden vond mijn ‘speciale’ en oudste -in lichaam- spirituele leraar dat ik een work-out leraar voor mijn verdere stappen op het pad nodig had.
Hij pikte een Reiki-master uit een lijst in een brochure met de suggestie dat ik haar zou bellen. Ik had geen idee wat zij deed en dacht dat Reiki een gevechtssport was.
Ik kreeg mijn eerste 'handoplegging'-Reiki-behandeling en voelde zo een opmerkelijke vrede, dat toen ik ontdekte dat het mogelijk was om te leren deze ervaring door te geven aan anderen mijn wens om met Reiki te werken geboren was.

vervolg 1 - Loesja's verhaal

De Reiki- en andere manieren van energetische healing tijden

In april 1995 ontving ik mijn Reiki Alliance Reiki I initiatie. Ik vind het fijn om dingen te delen met anderen en ik hecht hoge waarde aan innerlijke vrijheid. Ik was steeds ervan overtuigd dat angst en om het even welke soort pijn gevangenissen zijn en dat er een weg eruit moet zijn.

Snel ontdekte ik dat helende energieën hulpmiddelen zijn om ons te helpen op onze weg naar bevrijding. Ik geniet ervan ‘mijn deel van het werk’ te doen, dus begon ik Reiki toe te passen bij vrienden en familie, zo vaak ik maar kon.

In de tussentijd leerde ik tijdens mijn 3 jaar durende training als psycho-energetisch therapeute (aan de School voor Intuïtieve Ontwikkeling opgericht door Maria Majoor in Nederland) op een 'niet systeem-gebonden' wijze met healing te werken.
Het was nogal verwarrend om mijn weg te vinden tussen twee totaal verschillende methodes van energetisch healen. De ene leerde mij om aan de hand van mijn capaciteiten om energie te ‘lezen’ zelf te beslissen welke helende ingrediënten ik diende toe te passen, door mijn intuïtie te laten beslissen welke kleuren iemand nodig had en om deze gekleurde stralen van energie door middel van mijn handen in hun aura te brengen.
De andere leerde me om me niet te bemoeien met de healing door het gebruik van de neutrale Reiki energie met handoplegging, zonder enige beslissing van mijn kant.
Tot einde 2000 werkte ik in mijn counseling en healingpraktijk met deze twee methodes en combineerde ze. Toen ik kennis maakte met de Tera Mai - Reiki verdween de ` kleurenmanier om te helen ' naar de achtergrond en mijn droom om Reiki Meester te worden werd in december 2002 werkelijkheid.

Op zoek naar All Love

Tegelijkertijd met de vreugde over mijn Reiki Meesterschap voelde ik snel dat er iets ontbrak. Ik had nood aan iets meer, misschien een volgende stap op mijn pad. Ik dacht dat het misschien de Tera Mai Seichem zou zijn, maar ik had gemengde gevoelens . Ik had in de wereld van healing al zoveel verwarrende dingen gezien - dus ik besloot om eerst wat onderzoek te doen over Seichem.
Al surfend op het web ontdekte ik op een dag dat het in feite Patrick Zeigler was die in Egypte in deze energie werd geïntroduceerd en dat hij ze dus in de wereld had gebracht. Ik heb mij altijd door de spiritualiteit van het oude Egypte geïnspireerd gevoeld en had net een 2-jarige cursus voor spiritueel zelfonderzoek geschreven, gebaseerd op het boek 'Inwijding' van Elisabeth Haich, dat voor mij één van de beste boeken is dat ik ooit las met betrekking tot het onderricht dat aan de leerlingen van de Egyptische Mysterie scholen werd gegeven.
Toen ik Patrick's verhaal las, voelde iets erin heel dicht bij mijn hart en ik wist dat ik er meer over moest zien te weten komen. Om mijn logisch verstand tevreden te stellen dacht ik dat Diane Shewmaker's boek ‘All Love’ me wel zou helpen om te beslissen of ik wel echt naar een SKHM workshop wilde gaan of niet, maar op het einde van het boek wist ik verstandelijk nog altijd niet waarom ik al dit onderzoekwerk aan het doen was.
Ik ‘wist’ gewoon dat het iets was wat ik nodig had. Op een mooie manier zou het als ‘ik werd geleid’ klinken, maar voor mij voelde het als struikelen en ‘ergens in vallen’ met een sterke drang naar iets waar ik geen logische uitleg voor had.
Uiteindelijk besloot ik gewoon ‘in het water te springen’ en deel te nemen aan de workshop met Patrick in Delft in augustus 2003. Het was een lange weg geweest en mijn volharding was een lange tijd getest, inclusief een parkeerboete vlak voordat ik de workshop binnentrad (die nooit haar weg naar mijn huis vond om betaald te worden ?)

vervolg 3 - Loesja's verhaal

Met de deelname aan de workshop wilde ik een diep verlangen dat ik niet onder woorden brengen kon vervullen. Ik hoopte antwoorden op een hele reeks verwarrende vragen rond healing, die al zo lang aan me knaagden te vinden. Ik zocht naar een nieuwe leraar om de leegte die mijn initiërende Reiki Master -die naar zijn vaderland was terug gekeerd- had achter gelaten, te vullen.
Ik had zeker niet verwacht deel te nemen aan een groep mensen om te schreeuwen en te roepen en te wenen en te knuffelen tegelijkertijd en wel meteen op de eerste avond! Ik herinner me dat ik naar huis ging na de introductie op vrijdag en dacht : ‘Deze mensen zijn gek! Ik ga mijn geld niet verspillen aan zoiets, ik ga slapen en bel hen morgenochtend meteen op om te zeggen dat ik er vandoor ben!’ Ik verwachtte te vertrekken

De volgende ochtend werd ik wakker en realiseerde me dat ik bang was. Maar tegelijkertijd vermande ik mezelf om de angst niet mijn adviseur te laten zijn. Dus ‘raapte ik mezelf bij elkaar’ en ging naar de workshop.
Tijdens de allereerste Shenu meditatie werd de diepe wonde vanbinnen aangeraakt, ik werd zelfs nog meer bang, maar er was geen weg terug. Ik dank nog steeds God voor de subtiele, zachte en vooral niet opdringerige manier waarop mijn ‘buur’ me begeleide naar de kern van de pijn. Ik leerde ter plekke om de energie het helende werk voor mij te laten doen en te vertrouwen.

Maar toen ik me begon te voelen alsof ik 41° koorts had, mijn lichaam totaal buiten controle raakte, ‘iets’van kop tot teen door mij heen begon te razen, en juist wanneer ik dacht terug ‘normaal’ te worden, het omkeerde en van onder af terug naar boven toe kwam, dacht ik echt dat ‘ik het nu helemaal aan het verliezen was’. In feite dacht ik dat ik misschien wel ter plekke dood kon gaan.

Mijn ‘buur’ zei: je gaat door een SKHM - Khet, en ik had geen idee wat dat was, maar ik vond dat hij heel zeker van zijn stuk klonk, dus dat ding dat ik aan het ervaren was had een naam, en iets wat een naam heeft moet wel overleefd kunnen worden.

Dus nogmaals God zij dank voor ‘het verliezen van de pedalen’ (de controle) en nadat ik mijn lichaam in een geweldige conditie terugvond, mijn emoties in perfecte gelukzaligheid en mijn gedachten in perfecte vrede, probeerde ik om tenminste mijn dankbaarheid te uiten aan mijn begeleidende engel-‘buur’ die zich om de een of andere vreemde reden in stilte uit de voeten aan het maken was. In plaats van mijn 'dank je wel‘ te aanvaarden zei hij: ‘ Je deed het helemaal zelf, ik heb helemaal niets gedaan’ en verliet de ruimte. Ik was totaal verbluft, maar ik leerde snel.

Dat was slechts het eerste van vele geschenken tijdens die eerste workshop, tussen al die ‘gekke mensen’ die mijn broers en zussen werden, zelfs al kreeg ik van de meesten niet eens de kans om hun namen te vragen.
In 2 dagen werden alle vragen over healing die me dwars zaten beantwoord, en wel op zo een heldere en bevrijdende manier dat me nog slechts 1 vraag restte: ‘Hoe zal ik ooit thuis kunnen uitleggen wat er gebeurd is en hoe zal ik dit in mijn werk integreren?’ Ik was zo onder de indruk… thuis realiseerde ik me dat ik geen idee had wie ‘die man die de workshop leidde’ was en dat ik zo veel te vertellen had over de gebeurtenissen dat ik nooit over hem sprak. Oh, ja, en er was ook nog een andere man die het georganiseerd had… hij zal dat wel goed hebben gedaan… ik had toch geen organisatorische problemen gemerkt …;o)

vervolg 5 - Loesja's verhaal

Vele workshops later

Vele jaren en talloze workshops later voel ik dat All Love de beste leraar was die ik ooit gehad heb. Ik voel diepe dankbaarheid tegenover Patrick en Michael voor te veel redenen om op te noemen of te tellen. Ik voel dat All Love de meest directe weg is naar Liefde, naar healing en een manier om het leven in zijn volste potentie te leven.
All Love is eenheid in actie en een weg naar een directe relatie met de Bron die ervaren kan worden, en dus niet hoeft begrepen of bediscussieerd te worden, niet gecreëerd noch gevonden.
Ik heb het gevoel dat All Love één van die manieren is waarop God naar ons zoekt en elke keer dat we stoppen om te proberen het op onze 'controlerende verstandsmanier' te doen, de hoogst mogelijke vibratie van Liefde die we op een gegeven ogenblik in ons leven kunnen dragen binnenkomt en ons toont dat ‘we niet alleen zijn en het nooit geweest zijn’.

All Love delen

Ik probeer om op dagelijkse basis All Love te delen zowel in individuele sessies alsook in groepsverband.
Ik begin ook All Love te integreren in mijn werk met regressies naar vorige levens en het geeft nieuwe accenten aan elke les die ik geef..
Soms is het niet ‘ik die met All Love werkt’ maar werkt All Love met mij.
Op een dag moest ik een les geven waarin ik een bepaalde procedure en meditatie over een specifiek onderwerp gebruik. Samen met de studenten voelde ik de energie binnenkomen en de klas veranderde in een totale warboel, met veel verwerkingsprocessen van allerhande zaken. Tot mijn verassing was op het einde van die les toch elk onderwerp dat oorspronkelijk gepland was aangeraakt, maar dan op een totaal andere manier. Dus, het ziet er naar uit dat we samen werken. Ik veronderstel dat uiteindelijk werken met SKHM leven met SKHM wordt - een zeer vervullende en plezierige levenswijze.

Het verschil tussen Sehkhem, Seichim, SKHM en All Love

Op de eerste plaats scheid ik Sekhem, Seichim en SKHM niet. Zeker kunnen we Liefde veel verschillende namen geven, en door bewust of onbewust onze persoonlijke verwachtingen te projecteren over wat Liefde onder een bepaalde naam of in een bepaald kader, tijdspanne of methode voor ons betekent, kunnen we een scheiding tussen de verschillende inhouden ervaren. Maar ik ervaar Liefde als Eén, terwijl ze een eindeloze veelheid van mogelijkheden omvat, afhankelijk van en beantwoordend aan om het even welke universele behoefte.
SKHM, SEKHEM, Seichem, Seichim, noem maar op …het is allemaal ALL LOVE. 

vervolg 7 - Loesja's verhaal

All Love's geschenk aan mijn leven

In mijn persoonlijk leven heeft All Love mij het absolute vertrouwen gegeven dat er geen pijn, geen wonde, geen emotionele of mentale conditie is, die niet door Liefde aangeraakt en geheeld kan worden. Dat er geen angst is, geen duisternis, geen menselijke toestand die niet in puur Licht getransformeerd kan worden.
Dat het alleen maar een kwestie van tijd is vanwege de menselijke lineaire conditionnering, maar dat we in werkelijkheid het mirakel van All Love hier en nu kunnen toelaten tot stand te komen.

All Love gaf me de eerste werkelijke flitsen van perfectie en dat doet me uitkijken naar meer zonder de nood om ‘het te pakken’.
Het veranderde de manier waarop ik mijn bewustzijn ervaar en heeft me omgevormd tot een multidimensioneel, meer evenwichtig wezen. Met tijden deed het me lachen met dualiteitskwesties en het gaf me tastbare redenen om het leven te vertrouwen. Het heeft mijn oude manier van ‘omgaan met’ mijn en andermans emoties totaal veranderd.
En tenslotte gaf het mij een geweldig werktuig om te helpen bij de vervulling van mijn dharma.

 

All Love, Loesja.