Podcast
Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Bergop - andersom is dé podcast voor wie een uitweg zoekt uit lastige levenssituaties, gedachten of emoties.
Elke aflevering schudt je zachtjes wakker, haalt je ‘out of the box‘ en biedt je een verfrissende en hartelijke steun op jouw levenspad.
We gaan samen bergop... maar andersom!

Door middel van de podcast Bergop - andersom wil ik ondersteuning bieden - en deze ruim toegankelijk maken - aan iedereen wie zich vastgelopen voelt in situaties, emoties of in een denkwijze. Misschien heb je de stap naar coaching of therapie (nog) niet willen zetten, of juist wel maar heb je nood aan wat extra tips en hulpmiddeltjes waar je gewoon in je eigen tijd naar kan luisteren. 
Of misschien ben je gewoon op zoek naar inspiratie rond een thema dat je bezig houdt. In Bergop - andersom vindt ieder wat wils.

Het 'andersom principe' van BOA is gebaseerd op eeuwenoude (esoterische) kennis over het functioneren van de matrix die wij 'ons leven' noemen.

Om verandering te bewerkstelligen, of om uit 'straatjes zonder einde' te geraken is het noodzakelijk om vanuit een 'ander perspectief' te kunnen kijken. Vervolgens moeten we weten hoe - vanuit dit vernieuwde perspectief - te handelen. Soms volstaat het om iets kleins 'andersom' te doen om beweging te veroorzaken in ogenschijnlijk onwrikbare situaties. Dat biedt opluchting en geeft hoop in moeilijke tijden. 

Zowel op persoonlijk als op collectief vlak is iets 'andersom' durven te benaderen van cruciaal belang om tot vernieuwende resultaten te komen. Dit geldt in het bijzonder in een tijd waarin het gangbare of het bekende ons niet langer de gehoopte geruststelling, uitweg of geborgenheid biedt. 
Wanneer we ons persoonlijk of collectief leven willen heruitvinden dan zullen we nieuwe vaardigheden moeten ontwikkelen. Vaardigheden die vanuit heel andere concepten vertrekken dan dit gangbare.  

Iets nieuws proberen en durven ervaren zijn dé sleutels die tot verruiming van ons bewustzijn leiden.
De podcast Bergop-andersom wil een bijdrage zijn in die verruiming en eenvoudige handvaten aanreiken aan iedereen die een nieuwe toekomst een kans wil geven. 
De verandering naar 'een nieuwe tijd' - ook wel hogere of een andere dimensie genoemd - nodigt elk individu uit tot coöperatie met die 'wind van veranderingen'.
Weten hoe je die coöperatie tot stand kan brengen in je eigen leven is van cruciaal belang om toegang te vinden tot dit nieuwe paradigma. 

Hoe groot of hoe klein de stappen ook zijn die jij hierin wil zetten : in Bergop - andersom ontdek je dat ook jij  - lang gesloten - deuren openen kan.

Ik heet je alvast van harte welkom ... en wens je veel succes op jouw levensberg ! 

Visie

Luister

Beluister hier de nieuwste aflevering