Wie is Loesja
Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Ik ben Loesja Klimczak, de bezielster van het centrum voor holistisch welzijn 'Mayanatlantyda'.  Met dankbaarheid mag ik terugblikken op een kwart eeuw ervaring als lifecoach - docente - therapeute en op talloze levensverhalen van volwassenen, jongeren en kinderen, die ik mocht begeleiden in hun leven.  

Als coach sta ik bekend om om mijn unieke coachingstijl, waarbij ik je heel liefdevol, doch efficiënt naar de kern van het probleem leid en je jouw diepere zelf help terugvinden.
Ik neem je mee voorbij de grenzen van je eigen verwachtingen en verruim jouw bewustzijn op emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.  
Met mijn ‘rechttoe-rechtaan’ benadering zet ik altijd wel iets in je ‘op z’n kop’ maar tegelijkertijd plaats ik je met beide voeten op de grond. Dit haalt meer zelfvertrouwen en vreugde in je naar boven en brengt  een stroming van positiviteit en vernieuwing in jouw dagelijks leven.

Vanuit mijn ervaring met de therapeutische werking van counseling en meditatie, ontwikkelde ik een aantal unieke trainingen in persoonlijke ontwikkeling. 
'Diepzielduiken'  - een korte reeks van 8 sessies voor beginners - werd inmiddels door honderden mensen met veel voldoening gevolgd. Deze reeks verschijnt binnenkort in de vorm van e-learning traject.

Om antwoord te bieden aan steeds weer terugkerende knelpunt-thema's ontstonden uit Diepzielduiken-basic twee nieuwe reeksen : Diepzielduiken bij burn-out en Werkloos maar niet weerloos. Deze reeksen zijn gebaseerd op de basic versie van Diepzielduiken maar werden speciaal aangepast aan de noden van mensen in deze specifieke situaties. 

Mijn persoonlijk motto is : ‘Onze wereld heeft nood aan mensen die zich specialiseren in het onmogelijke’.

Met dankbaarheid blikt ik terug op volgende opleidingen:
Psycho-energetisch therapeute - SIO (School voor Intuïtieve Ontwikkeling - o.l.v. Maria Majoor) - Hummelo
NLP Practicionner : De Eerste Verdieping - Delft
ADHD coach : De Eerste Verdieping - Delft
Regressietraining : Timotheus Project Antwerpen
All Love teacher :  founder Patrick Zeigler
Reiki Master : School for hollistic healing - Clem Stack

Mijn ultieme leraar is en blijft de Liefde.

Persoonlijke ervaringen

Bozena Boszczyk - Life coach

Bozena Boszczyk - Life coach

Loesja heeft me vanaf mijn eerste pasjes op het pad van persoonlijke en spirituele groei begeleid.

Ze is een geweldige teacher met beide voeten op de grond maar met een diepe verbinding die haar in staat stelt zich met jouw Ziel te verbinden.
Haar begeleiding in jouw thema's is no nonsens, puur en to the point maar tegelijk vanuit een diepe liefde en respect voor jou.

Een aanrader: absoluut!

Rina Bastiaansen - Hartsvriendin

Rina Bastiaansen - Hartsvriendin

Toen ik 25 jaar geleden Loesja ontmoette wist ik meteen: haar wil ik graag beter leren kennen. Ze gaf me een gevoel van thuiskomen en ik voelde een eeuwenoude band. Ze was toen al een onuitputtelijke bron van wijsheid en kennis. In al die jaren leidde ze me door enkele heel ingrijpende levensgebeurtenissen. Door haar lessen, haar coaching en haar hele zijn leerde ik mezelf écht kennen. Ik werd sterker en groeide uit mijn schaduwen.
Geen enkele ervaring of emotie is voor Loesja te groot, te zwaar of ontoelaatbaar. Stap voor stap, op het juiste tempo, en met veel aandacht toont ze je telkens weer de weg vooruit. Ze is al jaren een deel van mijn leven.
Iedereen zou een Loesja moeten hebben ...

Silvia Riggo - Verzorgende thuiszorg

Silvia Riggo - Verzorgende thuiszorg

Loesja heeft mij sterker gemaakt en leerde me de waarde van zelfzorg. Ze is een geschenk uit de hemel. Ze zegt wat ze voelt en dat komt soms hard aan, maar het is de waarheid die je zelf niet wil inzien. Nu ik het zelf ook inzie werd ik zo veel sterker.
Ik ben haar zo dankbaar voor haar adviezen. Ze deden me groeien en gaven mij de moed om mijn mening zeggen en voor mezelf op te komen. Dat voelt heerlijk! Ik verwijs dan ook graag mensen door naar haar.
Ze neemt bovendien echt haar tijd om te luisteren en haar enorme warme hart voel je meteen als je bij haar komt. Zo kan ik nog blijven doorgaan ...

Joanna Rajczyk - Logistiek medewerker

Joanna Rajczyk - Logistiek medewerker

Ooit hoorde ik Loesja zingen: 'Heal the world, make it a better place. For you and for me, and the entire human race'.
Vanuit de pure goddelijke liefde brengt ze het licht binnen, eenheid, rust en harmonie.
Ongevreesd gaat ze voor de waarheid en de healing. Soms door de storm heen maar je komt áltijd veilig thuis.
Met onbeschrijfelijke dankbaarheid en uit het diepste van mijn hart, wens ik u, om Loesja aan uw zijde te hebben staan.
Een Engel op Aarde

Lydia Lieffering - Directiesecretaresse

Lydia Lieffering - Directiesecretaresse

Als ik aan Loesja denk, voel ik warmte en rust. De lessen Diepzielduiken en Chakranetics, met mooie voorbeelden en diepe meditaties, leerden mij over de ziel, het licht, de liefde én bewustwording. 

Loesja’s kracht is dat zij samen met jou je leven instapt en samen zoek je naar dat wat je pijn doet, fysiek of psychisch. De verbinding, die hierdoor ontstaat tussen haar en jou, is oneindig. 

Loesja is niet alleen de professionele therapeute, ze is bovenal een bron van levenswijsheid, levenslust en haar missie is welzijn en gemoedsrust voor iedereen. 

Beluister zeker eens haar podcast Bergop - andersom. 

Evelyn Abeck - medewerker Natuurpunt

Evelyn Abeck - medewerker Natuurpunt

Ik ben al meer dan 20 jaar een cliënt van Loesja.
Ze hielp mij meermaals met heel wat stevig geankerde problematieken die ik, door haar expertise en liefdevolle aandacht, heb kunnen transformeren.
Elke keer opnieuw word ik nog steeds ontvangen met een grote knuffel. Uren heb ik al bij haar gezeten, en zelden voelde ik me zo begrepen. Ze neemt haar tijd voor jou en voelt met je mee. Ze ziet meer dan je zou verwachten en geeft je een diep inzicht in wie je bent en waartoe je bestemd bent. Ik heb enorm veel van haar geleerd. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn omgeving. Ze is mijn inspiratiebron om, op mijn beurt, de mensen in mijn leven te ondersteunen in hun proces. Dankjewel Loesja!

Raf Peeters - Onderhoudstechnieker

Raf Peeters - Onderhoudstechnieker

Mijn eerste contacten met Loesja zijn er gekomen tijdens/na een intense burn out periode. Ik liep letterlijk vast, liep verloren en had niet echt een plekje om thuis te komen.

Door o.a. een cursus Diepzielduiken te volgen heb ik een andere plek ontdekt - bij mezelf!
Een plek waar ik altijd kan thuiskomen...

An Custers - Animal Happiness

An Custers - Animal Happiness

Loesja is een begrip op zich. Ze heeft naast een uitgebreide theoretische kennis ook het praktische inzicht om je langs en door je schaduwen en pijnpunten te loodsen zodat je op het einde van de rit meerdere inzichten rijker bent en verder kunt met de lessen die volgen.
Doordat ze je met zoveel liefde omarmt, durf je naar je eigen pijn te kijken om te zien waar het echt over gaat.
Altijd staat zij voor je klaar, nooit ben je teveel. Je kwetsbare kleine zelf krijgt bij haar de ruimte om te spreken waardoor je eigen heling kan beginnen.
Loesja is daadwerkelijk een begrip op zich

Veerle Janssen - De Witte Veer

Veerle Janssen - De Witte Veer

Mijn ervaring bij Loesja is dat ze fantastisch kan afstemmen op jouw ziel. Ze is een zeer vakkundige en oprechte therapeute. De diepste oude pijnen - waar zelfs al zoveel maal rond gewerkt is - helpt ze je transformeren. Wonderbaarlijk! 
Ik mocht dit zelf ervaren en heb al meerdere mensen doorverwezen, die fantastisch geholpen werden.
Als jij denkt : ik heb al zoveel geprobeerd, dit zit zo diep en pijnlijk geworteld... dan moet je bij haar zijn.
Ze is een krak in haar vak, neemt ruim de tijd voor een zeer schappelijke prijs.
Ik beluister ook regelmatig haar podcast Bergop - andersom. Echt een aanrader!

Realizaties

Bergop Andersom

Door middel van de podcast Bergop - andersom wil ik ondersteuning bieden - en deze ruim toegankelijk maken - aan iedereen wie zich vastgelopen voelt in situaties, emoties of in een denkwijze. Voor wie de stap naar coaching of therapie (nog) niet wil zetten, of juist wel, maar nood heeft aan wat extra tips en hulpmiddeltjes om gewoon in eigen tijd naar te luisteren. Maar ook voor wie gewoon op zoek is naar inspiratie rond een thema of problematiek ... in Bergop - andersom vindt ieder wat wils.

Ga naar

De Schatkist

De Schatkist coaching is een online platform waarop je als docent of coach jouw aanbod en activiteiten op professionele wijze in de kijker kan zetten. Het biedt je een budgetvriendelijk eigen 'webstekje' en online zichtbaarheid zonder de beslommeringen van zelf websites of beeldmateriaal voor sociale media te moeten produceren. Het is een digitale springplank en thuishaven waaruit je kan groeien en ervaring opdoen, op weg naar verdere online professionalisatie.

In samenwerking met Skorpio webdevelopment kunnen we tevens verdere online groeimogelijkheden op maat - en vooral 'Smart & Easy' - helpen realiseren.

Ga naar

mayAnatlantyda

Het Centrum voor holistisch welzijn Mayanatlantyda is een kleinschalig, maar rijk gevuld project waarmee ik reeds een kwart eeuw een bijdrage tracht te leveren aan 'een betere wereld'. 
In mijn werk als coach, healer, docente en recent podcaster, leerde ik een brede waaier aan vakgebieden in te zetten. Mayanatlantyda, dat is persoonlijke ontwikkeling op maat, met focus op emotioneel en psychisch welzijn, maar ook op ieders diepergaande spirituele basis en de ziel. Iedereen is welkom ongeacht leeftijd of achtergrond. 

Na jaren, nog steeds graag liefdevol tot uw dienst.

Ga naar