Wat is Zieldiep
Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Zieldiep ... dat is alles wat dieper gaat dan het gewone materiële leven. Dat is aan de slag gaan met energie en healing.
Het is ook meer focus leggen op jouw energieveld en dan pas op jouw fysieke en materiële leven.

Want alle leven is in de eerste plaats energie. In het Zieldiep - aanbod vind je dus de energetische, spirituele basis van mezelf en van mijn praktijk Mayanatlantyda.

Op de eerste plaats dus Reiki ... nog steeds één van de zachtste, wonderbaarlijke healing methodes om te ervaren. Voor wie het zelf wil leren geven is het tevens een diepgaand pad van bewustzijsverruiming en groei. 

In Zieldiep vind je ook de persoonlijk Zieleboodschappen ... 1 op 1 gesprekjes tussen jou en je ziel. Jawel dat kan! Je kan met je Ziel praten, naar jouw Ziel leren luisteren.
Soms heb je daarbij een tolk of een vertaler nodig ... dat is wat ik doe wanneer ik de persoonlijke Zieleboodschappen inspreek.

De All Love methode - dat is een heel groot 'brok apart'... het is één van de meest krachtige methodes tot transformatie en wezenlijke verbinding tussen jou en de bron van alle leven.
Je ervaart wat het betekent om de kracht van Liefde met de grote L door jou en door je leven heen te laten stromen. Veel leesvoer (omdat het verstand ook wat wil) ... maar vooral veel intense belevingen, als en wanneer jij er aan toe bent.  

Naast dit voornaamste  'Zieldiep' - aanbod kan je ook, op verzoek, terecht voor vorige levens regeressies en intuïtieve waarnemingen in alle levenssituaties.